Automatische zelftap met Payconiq betaalintegratie
Payconiq Tap Your Own

Klanten kunnen hun biertjes nog sneller bestellen door middel van de intergratie met Payconiq. Geef het aantal biertjes aan, scan de Qr-code, Verifieer de betaling en tappen maar! 

Zelftap Systemen

Een automatische biertap op je terras?

De zelftaps van SimpleCore zijn ontwikkeld vanuit de constante vraag naar innovatie binnen de event en horeca markt. Het systeem zorgt ervoor dat bezoekers snel en makkelijk een drankje kunnen tappen.

Interesse?

Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Payconiq X SimpleTap

Nu nog sneller in gebruik door koppeling met Payconiq

Door de innovaties van Payconiq op betaalgebied wordt de SimpleTap voorzien van een vloeiende koppeling met Payconiq. Geef het aantal biertjes aan, scan de qr-code, verifieer de betaling en tappen maar.  

Functies

Formaat uitgifte instelbaar

Het formaat uitgifte is op afstand managebaar zodat hier real-time aanpassingen aan gemaakt kunnen worden.

Instelbare notifications

Stel zelf signaalwaarde in wanneer een notificatie verstuurd moet worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aangesloten toevoer 75% leeg is.

Dashboard voor real-time aanpassingen

Via ons dashboard kunnen real-time aanpassingen gedaan worden aan het systeem. Bijvoorbeeld: formaat, prijs, indeling en ontwerp scherm

Analytics in omzet en verbruik

Via de analytics pagina zijn gegevens inzichtelijk. Denk hierbij aan omzet, omzet per uur, verbruik in l, verbruik in l per uur , etc.

Customizable

Het systeem op meerder manieren aan te passen zowel op software gebied als op uiterlijk gebied. zo is het mogelijk om het systeem te wrappen of een kassascherm te ontwerpen in eigen lay-out

Kassakoppelingen

Het systeem is voorzien van meerdere kassakoppelingen. neem hierover contact op zodat wij kunnen kijken of u huidige kassasysteem standaar gekoppeld kan worden.

Evenementen

Bied meer service aan de bezoeker en verhoog efficiëntie tijdens een evenementen productie. Door het compacte ontwerp van de tap is hij makkelijk inzetbaar.

Venues & Sport

Verminder drukte tijdens piekmomenten en bespaar op personeelslasten. Het systeem is op verschillende locatie's inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan plekken waar het niet rendabel is om een volledige bar te plaatsen.

Horeca

Verminder drukte tijdens piekmomenten en bespaar op personeelslasten. Het systeem is op verschillende locatie's inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan plekken waar het niet rendabel is om een volledige bar te plaatsen.

Get In touch

(+31) 85-82 22 470

Address Bredaseweg 108A, 4902NS, Oosterhout

Email info@simplecore.nl