Automatische (zelf) tap
SimpleTap

Automatische tap waar bezoekers zelf hun drankje kunnen tappen.

De SimpleTap is een automatische tap waarmee de bezoeker zelf gemakkelijk en snel een biertje van hoge kwaliteit kan tappen.

Het systeem is “hufterproof” en de software gebruiksvriendelijk. Het systeem kan via “de cloud” op afstand gemanaged worden. 

Simpletap

Innovatief tapsysteem

Met de automatische tap van SimpleCore wordt de bezoekers beter bediend en worden de reguliere horeca punten ontzien. Dit zorgt voor meer effectiviteit in een bepaald tijdslot waarop vele bezoekers tegelijkertijd gefaciliteerd dienen te worden.

Multi-inzetbaar
Voor wie?

Evenementen

Bied meer service aan de bezoeker en verhoog efficiëntie tijdens een evenementen productie. Door het compacte ontwerp van de tap is hij makkelijk inzetbaar.

Venues & Sport

Verminder drukte tijdens piekmomenten en bespaar op personeelslasten. Het systeem is op verschillende locatie's inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan plekken waar het niet rendabel is om een volledige bar te plaatsen.

Merkactivatie

Het systeem biedt merken meer on-site zichtbaarheid en relevantie bij de event bezoeker.Meerde elementen van het systeem zijn aanpasbaar hierdoor is het systeem volledig te integreren in een activatiecampagne.

Betaalmogelijkheden

Functies

Formaat uitgifte instelbaar

Het formaat uitgifte is op afstand managebaar zodat hier real-time aanpassingen aan gemaakt kunnen worden.

Instelbare notifications

Stel zelf signaalwaarde in wanneer een notificatie verstuurd moet worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aangesloten toevoer 75% leeg is.

Dashboard voor real-time aanpassingen

Via ons dashboard kunnen real-time aanpassingen gedaan worden aan het systeem. Bijvoorbeeld: formaat, prijs, indeling en ontwerp scherm

Analytics in omzet en verbruik

Via de analytics pagina zijn gegevens inzichtelijk. Denk hierbij aan omzet, omzet per uur, verbruik in l, verbruik in l per uur , etc.

Customizable

Het systeem op meerder manieren aan te passen zowel op software gebied als op uiterlijk gebied. zo is het mogelijk om het systeem te wrappen of een kassascherm te ontwerpen in eigen lay-out

Kassakoppelingen

Het systeem is voorzien van meerdere kassakoppelingen. neem hierover contact op zodat wij kunnen kijken of u huidige kassasysteem standaar gekoppeld kan worden.

Automatische tap
Veelgestelde Vragen

Ja door het gebruik van slimme technieken is de tap klantvriendelijk en hufterproof in gebruik. Dit geld ook voor het tappen van het drankje.

Ja dit is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op en wij kijken met welk systeem klantenpassen u werkt om zo een soepele intergratie klaar te zetten voor  de klantenpassen

Ja dit is mogelijk, doordat het systeem modulair is opgebouwd zijn er een aantal module’s voor het controleren van iemand leeftijd. Zo is het mogelijk om dit online te controleren maar ook via een offline module door middel van een legitimatie scanner.

Partners

Get In touch

(+31) 85-82 22 470

Address Bredaseweg 108A, 4902NS, Oosterhout

Email info@simplecore.nl