SimpleCore

Stadia en Venues

SimpleTap voor stadia en Venues

SimpleTap is het unieke selfservice tapsysteem waarmee bezoekers van jouw evenement of venue makkelijk en snel zelf bier tappen van de hoogste kwaliteit. Na jaren van ontwikkeling en testen is SimpleTap beschikbaar voor alle venues, groot of klein. De flexibele inzetbaarheid maakt SimpleTap de perfecte oplossing voor alle omstandigheden.

Door onze jarenlange ervaring in de evenementensector en samenwerkingen met grote organisaties en horecabedrijven weten we als geen ander waar de behoeftes van jou en je bezoekers liggen en wat de wensen van je gasten zijn. SimpleTap is volledig ontwikkeld met deze ervaringen in het achterhoofd om jou vooruit te helpen! 

Vragen? Laat ons je dan terugbellen!

Voordelen

Verhoog omloopsnelheid door extra tappunten op uw locatie
Door de flexibiliteit van de SImpleTap kunt u deze gemakkelijker plaatsen dan een tradionele horeca counter. Hierdoor kunt u op strategische plekken op uw locatie mensen toch voorzien van een consumptie. 
Bijkomend voordeel de mensen zullen niet in de rijen staan bij de barren waardoor u in hetzelfde tijdbestek meer consumpties kunt draaien. 
Verhoog de customer experience door gebruik zelftaps
Zelf het perfecte biertje tappen,leuk toch? Bezoekers vinden het leuk om gebruik te maken van een zelftapsysteem. Zij ervaren het als makkelijk en snel. 
Door het plaatsen van extra punten binnen uw locatie zal de klant tevredenheid stijgen doordat u zichtbaar iets doet aan lange(re) wachtrijen. 
Meerdere beker formaten instelbaar
Wij stellen de SimpleTap precies in op uw bekerformaten waardoor wij altijd de perfecte consumpties kunnen uitgeven met een minimale verspilling aan drank. Uw bezoekers krijgen dus dezelfde keuzemogelijkheden in formaat als bij de bar.
Wist u dat de gemiddelde besparing 25% is door het toepassen van automatisering. 
Krijg uitgebreid inzicht in data
De SimleTaps registreren alles. Hierdoor kunnen wij u een uitgebreid overzicht bieden. Denk hierbij aan verkochte liters, verkochte consumpties, omzet per uur, omzet per tapunit. 
Door het verzamelen van deze data kunnen we tijdig bijsturen door bijvoorbeeld het plaatsen van een slechtlopende tap op een andere positie binnen uw locatie. 

Zij gingen u voor

Feyenoord

Sc Heerenveen
Zelftap Heineken bij FC Groningen
Fc Groningen
Almere City

Bent u de volgende die gebruik gaat maken van de SimpleTap?

Neem contact met ons op!

Simpletap
Wil jij een hogere omzet draaien tegen lagere kosten? Als ondernemer zoek je altijd naar manieren om te innoveren en het SimpleTap tapsysteem is de manier om jouw bezoekers een geheel nieuwe beleving te bieden!
Koopvaardijweg 3, 4906 CV Oosterhout
map-marker