SimpleCore
Kies jij ook voor het tapsysteem van de toekomst? Voor kortere rijen bij je bar, lagere personeelskosten en een hogere omzet? SimpleTap is nu beschikbaar voor jouw gelegenheid. Neem direct contact met ons op voor een gratis demonstratie!
Verhoog de customer experience door gebruik zelftaps
Verhoog omloopsnelheid door extra tappunten op uw locatie
Flexibel inzetbaar

Simple Tap: het innovatieve zelftap systeem

SimpleTap is het unieke zelfttap systeem waarmee bezoekers van jouw evenement of venue makkelijk en snel zelf bier tappen van de hoogste kwaliteit. Na jaren van ontwikkeling en testen is SimpleTap beschikbaar voor alle venues, groot of klein. De flexibele inzetbaarheid maakt SimpleTap de perfecte oplossing voor alle omstandigheden.

Door onze jarenlange ervaring in de evenementensector en samenwerkingen met grote organisaties en horecabedrijven weten we als geen ander waar de behoeftes van jou en je bezoekers liggen en wat de wensen van je gasten zijn. SimpleTap is volledig ontwikkeld met deze ervaringen in het achterhoofd om jou vooruit te helpen!
Simple Core
Voordelen van de SimpleTap

Meer omzet tegen lagere kosten

SimpleTap zorgt voor een hogere productiviteit en creëert een aanzienlijke besparing in je overheadkosten. Door het effectief plaatsen van de  zelftap spreidt de drukte beter, nemen wachttijden bij andere horecapunten af en draai je hogere omzetten. Daarnaast bespaart SimpleTap een hoop kosten door een lagere derving en lagere personeelskosten.

SimpleTap is ontwikkeld met gebruiksvriendelijkheid in het achterhoofd, zowel voor jouw bezoekers als jijzelf. Ook is SimpleTap volledig hufterproof ontworpen en getest waardoor de zelftap inzetbaar is in alle omgevingen. Even snel een biertje halen was nog nooit zo makkelijk!
zelftaps ingezet bij stadion de Kuip

Venues & stadia

Door de compactheid van onze oplossingen is het mogelijk om makkelijk een extra uitgifte punt te Creeeren. Hierdoor worden de reguliere barren ontlast en zal uw omzet tijdens piekmoment stijgen.
Voorbeeld van de SImpleTap

Events

Door de inzet van onze innnovatieve oplossingen op events wordt de omzet en het serviceniveau verhoogd. U kunt de oplossingen makkelijk plaatsen op plekken waar u geen traditionele bar kan maken.
Zelftap ingezet op DGTl met Heineken silver branding op het scherm

Horeca

Bied uw gasten een unieke ervaring en bespaar personeelskosten met de SimpleTap in uw horecazaak. 

Belangrijkste functies

Flexibel opgebouwd

Het systeem achter de Simpletap is fexibel opgebouwd waardoor u vrij bent om de Simpletap in te richten naar uw wensen. 
Stel de gewenste hoeveelheid in per bekerformaat en voeg de gewenste producten toe aan het kassascherm via de door SimpleCore ontwikkelde backend. Toch net te veel of te weinig in het glas? U kunt deze instellingen real-time aanpassen en binnen een seconde ziet u dat uw aanpassingen op de tap zijn aangepast. 
Ook kunt u real-time de prijzen en schermen aanpassen die getoond worden op het kassascherm. 
Zelftap ingezet op DGTl met Heineken silver branding op het scherm

Voorraadbeheer

Door onze innovatieve technieken in de SimpleTap is het mogelijk om meldingen te krijgen wanneer een fust of tankinstallatie bijna leeg is. Wanneer deze meldingen verstuurd worden kunt u zelf bepalen, bijvoorbeeld: op 50% 25% en op 5%.
De voorraad is ook altijd real-time inzichtelijk in de cloud of op de taps zodat u altijd op de hoogte bent over de actuele voorrad bij de tap(s)
 

Real-time inzicht in data

De SimleTaps registreren alles. Hierdoor kunnen wij u een uitgebreid overzicht bieden. Denk hierbij aan verkochte liters, verkochte consumpties, omzet per uur, omzet per tapunit.
Door het verzamelen van deze data kunnen we tijdig bijsturen door bijvoorbeeld het plaatsen van een slechtlopende tap op een andere positie binnen uw locatie.
Omzet rapportage voorbeeld

24/7 Support op afstand

Door te kiezen voor SimpleTap kies je voor zekerheid. Daarom biedt SimpleTap 24/7 gratis ondersteuning op afstand op het gebied van onderhoud en beheer van jouw SimpleTap installatie. Zo hoef jij je niet druk te maken over randzaken en kun jij vol aan de slag met de andere uitdagingen binnen jouw bedrijf of evenement.

Geïnteresseerd in SimpleTap of heeft u nog vragen? 

Neem dan contact met ons op of laat ons u terugbellen.

Simpletap
Wil jij een hogere omzet draaien tegen lagere kosten? Als ondernemer zoek je altijd naar manieren om te innoveren en het SimpleTap tapsysteem is de manier om jouw bezoekers een geheel nieuwe beleving te bieden!
Koopvaardijweg 3, 4906 CV Oosterhout
map-marker